چرا دستگاه اندروید خود را فلش می کنیم؟
تجربه یک اندروید جدید تر، بالا بردن امنیت دستگاه اندرویدی، کم شدن سرعت دستگاه اندرویدی، هنگ روی لوگو سامسونگ، پاکسازی ویروس های اندرویدی، حذف رمز فراموش شده دستگاه و… از جمله دلایل ما برای فلش کردن دستگاه های اندرویدی است.
دستگاه حداقل باید 30 درصد شارژ باطری سالم داشته باشد .
در اندروید های بالای 5 تاکید میشود حتما اکانت گوگل خود را قبل از آپدیت از دستگاه پاک کنید.
از اطلاعات خود نظیر شماره تلفن، عکس، فیلم و… بکاپ بگیرید.
در منوی تنظیمات در قسمت درباره دستگاه شماره ساخت خود را ببینید که با رام های انتخابی همخوانی منطقه ای داشته باشد.
شماره ساخت دستگاه
فایل دانلودی را اکسترکت نموده و پوشه dload را در حافظه SD Card کپی کنید در پوشه dload فایلی به اسم UPDATE.APP موجود می باشد. و در آخر SD Card را در دستگاه نصب کنید. کد *#*#2846579#*#* را در منو تماس دستگاه وارد کنید و طبق شکل زیر به مراحل را پیگیری نمائید. ProjectMenu->Software Upgrade->SDCard Upgrade->OK و اکنون Update.app را انتخاب نموده که به طور اتوماتیک دستگاه خاموش و مراحل انجام خواهد شد و گوشی به روز خواهد شد. مدت زمان با توجه به سرعت SD Card و حجم رام از 10 تا 25 دقیقه طول خواهد کشید. پس تا پایان پروسه بروزرسانی شکیبا باشید. پیشنهاد می گردد بعد از بالا آمدن دستگاه، دستگاه را به تنظیمات کارخانه برگردانید.
ابتدا پکیج رام را دانلود نمائید فایل دانلودی را اکسترکت نموده و پوشه dload را در حافظه SD Card کپی کنید در پوشه dload فایلی به اسم ZIP و یا UPDATE.APP موجود می باشد. گوشی را خاموش کنید، اگر گوشی رو آرم هست و یا باطری را خارج کنید یا دکمه پاور را 20 ثانیه نگهدارید. ولوم بالا و پایین دستگاه را فشار داده و بدون برداشتن دست از روی ولوم ها دکمه پاور را نیز فشار دهید و بعد از اولین ویبره دستگاه فقط دستتان رو از روی پاور بردارید و پس از مشاهده تصویر زیر دکمه های ولوم را نیز رها کنید. مراحل بصورت خودکار انجام خواهد گرفت. و پس از مشاهده پیام update successfully دستگاه ریستارت می شود که اگر بعد از 1 دقیقه ریستارت نشد با نگه داشتن دکمه پاور به مدت 15 ثانیه دستگاه را ریستارت کنید. پیشنهاد می گردد بعد از بالا آمدن دستگاه، دستگاه را به تنظیمات کارخانه برگردانید بر روی برنامه SP Flash Tool راست کلیک کرده و Run as Administrator را بزنید. خب در این مرحله فایل ها چیده شده و کافیست بر روی دانلود برنید و دستگاه خاموش را با ولوم پایین ( هر دستگاه متفاوت است ) و با استفاده از کابل به سیستم متصل کنید. بعد از کادر سبز رنگ بالا دستگاه را جدا کنید و روشن نمایید. موفق باشید ابتدا آخرین ورژن درایور ها را نصب کنید رام را دانلود و فرم PAC را در پوشه ای در دسکتاپ قراردهید برنامه SPD Flash Tool را دانلود و در دسکتاپ اکسترکت کنید در پوشه فلشر SPD Flash Tool طبق عکس زیر گزینه مشخص شده را انتخاب کنید پس از اجرای برنامه طبق تصویر زیر بر روی شکل چرخ دنده کلیک میکنیم و رام را از پوشه مورد نظر با فرمت PAC را در برنامه لود میکنیم و در آخر پیام موفقیت آمیز نصب رام که با سبز شدن کادر دستگاه ریستارت شده و بالا می آید. این پروسه بین 10 تا 30 دقیقه انجام خواهد شد.
طبق تصویر بالا بر روی Scatter-loading کلیک کنید.
در پوشه رام که دانلود کرده اید به دنبال فایل txt با نام scatter بگردید و آن را انتخاب کنید.معمولا با انتخاب scatter همه فایل ها بطور اتوماتیک تیک میخورند و آماده فلش میشوند که میتوانید بر اساس راهنمای هر فایلی که خربداری می کنید از تیک ها را فعال و یا غیر فعال نمائید.
اگر کلیه مواد اعم از کابل، کانکتور شارژ دستگاه، همخوانی درست فایل با دستگاه و درایور دستگاه بطور صحیح نصب شده باشد با کادر زرد رنگ بالا مشاهده خواهید کرد که بروزرسانی در حال انجام است. و شکیبا باشید.
پردازشگر های Spreadtrum فراوانی زیادی دارد. دستگاه هایی با این نوع پردازشگر رام های تک فایلی با پسوند PAC دارند که با برنامه SPD Flash Tool وحتی با اسم هایی نظیر ResearchDownload و یا UpgradeDonload فلش میشوند در واقع هر سه یک نوع فلشر هستند.
این نوع پردازشگر ها معمولا از نوع جدول زیر هستند که اگر توجه نمائید همه آن ها با مشخصه SC شناخته می شوند.
SC6815
SC6820
SC7715
SC7731
SC8810
SC8825
SC8830
SC9832
SC9850
آموزش کار با SPD Flash Tool
دستگاه را خاموش کنید و با ولوم پایین به سیستم وصل نمائید، در بعضی موارد با اتصال دستگاه در حالت خاموش به سیستم مراحل فلش کردن شروع خواهد شد لذا آگاه باشید هر دستگاهی از هر برندی حالت دانلودینگ متفاوتی دارد. پس از شناختن کامل دستگاه توسط سیستم بر بروی دکمه Play که در تصویر مشاهده می کنید کلیک کنید تا فلش کردن آغاز گردد.